Kom roeien in Amersfoort!
de vereniging | historie | adres & bestuur | roeien | lidmaatschap en kosten | aanmeldingsformulier
Als lid...
Als lid kom je in de eerste plaats veel roeien! Hemus heeft een ruim aanbod aan activiteiten, toertochten en wedstrijden. Tijdens de wintermaanden is er voor leden van Hemus wekelijks zaaltraining en zwemtraining.
Om de kosten zo laag mogelijk te houden verwachten we dat je een actieve bijdrage levert aan de vereniging. Dit kan zijn bij botenonderhoud, instructie, vervoer, bardiensten, schoonmaakwerk. Periodiek vragen we naar je naar wensen en voorkeuren, zodat je de dingen doet waar je goed in bent en die je leuk vindt.
Beginners: proefperiode en lessen
Als je nog nooit geroeid hebt, dan krijg je les. De lessen vinden plaats in teamverband en worden gegeven door vrijwilligers. We streven ernaar groepen te laten starten die qua leeftijd en ambitie bij elkaar passen. De lessen kunnen op elk moment in het jaar beginnen. Je krijgt bericht als je met ongeveer 6 anderen in een team kan worden geplaatst.
Er geldt een proefperiode van 6 lessen. Als je daarna besluit lid te worden, dan gaat je opleiding door tot je zelfstandig kunt roeien.
Voor de jeugd tot 18 jaar wordt een eigen opleidingsprogramma georganiseerd dat ook begint met een proefperiode van 6 lessen. Om hieraan mee te kunnen doen moet je minimaal 13 jaar oud zijn. Jeugd kan op twee momenten instromen: na de voorjaarsvakantie en na de zomervakantie.
 

Kosten
Contributie en inschrijfgeld Voor de proefperiode betaal je € 77,50; als je besluit om lid te worden dan betaal je geen inschrijfgeld meer.
De contributie voor dit jaar zie je in de tabel hieronder.
De contributie moet per automatische incasso worden betaald en wordt elk jaar rond 7 januari geïnd.
Als je ergens in het jaar lid wordt, dan wordt de contributie geheven vanaf de eerste van de maand van het lidmaatschap. Zie de tabel:
 
Winteractiviteiten In het winterseizoen worden winteractiviteiten georganiseerd: indoortraining en zwemmen, inschrijving kan per jaar. De kosten van deelname bedragen ongeveer 60 euro.
Opzeggen Het lidmaatschap kan uiterlijk op 3 december van enig jaar worden opgezegd, bij voorkeur per e-mail aan ledenadministratie@hemus.nl of schriftelijk aan het postadres van Hemus

Meer informatie of lid worden?
Direct aanmelden? Vul het aanmeldingsformulier in! Wil je eerst nog meer informatie? Mail dan je vraag naar ledenadministratie@hemus.nl